opilased

Õnnelike õpilaste ja õpetajate akadeemia

Õnnelik õpetaja – õnnelikud õpilased

Meie motoks on „usalda õpetajat, usalda õpilast" – meie koolitajad loovad oma kursused vabas loomingulises õhkkonnas, iga kursuse läbiviimise eest vastutab õpetaja isiklikult; kursuse eesmärkide ja läbiviimise arutellu kaasatakse alati ka õppureid.

Väike rühmasuurus kindlustab, et õpetajal jagub aega ja tähelepanu kõigile. 

 sambad

Kogemused ja kvaliteet

Mitmed meie õpetajad omavad kogemusi õpetamisel Eesti erinevates õppeasutustes ja kõrgkoolides – nende tööd iseloomustavad ulatuslikud kogemused, akadeemiline tasakaal ning efektiivsed ja motiveerivad õpetamismeetodid.

 

 vabadus

Paindlikkus ja vabadus

Võib-olla ei sobi Sulle alustada kursustega kohe uue (õppe)aasta alguse kiiruses ning soovid alustada oma õpinguid pisut hiljem, mil töörütm ja koolis- ning trenniskäigud juba paigas?

Meie juures on Sul see võimalus: Kursused algavad erinevatel aegadel aasta ringselt ning hea uudis on ka see, et kursustega ei pea Sa end pikalt siduma: meie kursused on ülesehitatud mugava moodulõppe põhimõttel. See tähendab, et keskmiselt pooleteise-paari kuu jooksul on Sul kursus edukalt läbitud ning saad selle tegevuse edukalt lõpetatuks lugeda.   (Muidugi võid ka huvi korral valida endale uue kursuse mooduli:)).

 puzzle

Paindlik õpigraafik

Meie kursused võimaldavad osalemist ka nendel, kes ei soovi end terveks poolaastaks õpperühma või kursusega siduda – lihtsalt vali endale „pusletükkidest" sobiv minikursus ning paari kuu jooksul oled selle juba edukalt lõpetanud ja diplom/osalemistõend käes!

Ning kui kursus meeldis, saad loomulikult jätkata sobival jätkukursusel!

 
paevalilled

 

Missioon ja visioon

 Kaasaegsed kunsti-, kultuuri- ja keelekoolitused + kvaliteetkunsti tutvustamine ja special edition müük

Babelhouse koolituskeskuse põhimõteteks on:

* Positiivne, meeldiv atmosfäär

* Kaasaegsed metoodikad, mis on kombineeritud traditsioonilise kvaliteediga

* Positiivsed ja motiveeritud õppejõud, rõõmsad õpilased

* Paindlikkus ja vabadus

* Lühikesed, omavahel kergelt kombineeritavad kursused

* Huvitavad, uudsed lahendused

* Kogenud, tunnustatud õppejõud

* Väikesed, sidusad rühmad (max 8-12 inimest) 

 
ruum2ruum1

 

Parim valik

* Kunsti-, kultuuri ja ja keelekursused kaasaegses ja positiivses võtmes

* Asukoht kesklinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses - Babelhouse kunsti-, kultuuri- ja keelekoolituskeskus Tartu vanalinnas ootab Sind!

* Babelhouse pop-up mini kunstigaleriist väärikad investeeringud kingiks endale, välispartneritele jne. koos tunnist saadud hea tujuga kaasa!

 

Oled alati oodatud ja  teretulnud!